Waarom je een Interim Controller moet aannemen via FELLER

Wanneer jouw bedrijf een financieel manager of controller nodig heeft, dan is het aan te raden om dat via FELLER te doen. FELLER biedt toegang tot interim professionals met de juiste kennis en ervaring. Gekwalificeerde interim controllers zijn op zoek naar tijdelijke financieel management posities, waardoor uw bedrijf direct profiteert van hun kennis en expertise. In deze blog gaan we verder in op de voordelen van het inhuren van een interim controller via FELLER.

Kostenbesparing

De gemiddelde salariskosten voor een fulltime financieel manager of controller kunnen behoorlijk hoog zijn. Door een interim professional in te huren, ben je niet verplicht om een vaste financiële manager aan te nemen en kun je direct profiteren van hun expertise terwijl je bespaart op salaris- en reiskosten. In plaats daarvan betaal je alleen voor de diensten die je nodig hebt voor de duur van de opdracht.

Geen training nodig

Interim professionals bij Feller zijn al goed getraind en opgeleid in hun specialismen, waardoor ze direct aan de slag kunnen met het oplossen van problemen of het ontwikkelen van oplossingen zonder extra training of begeleiding. Dit betekent dat ze er meteen staan als uw bedrijf professionele hulp nodig heeft bij financiën, boekhouding of andere project gerichte genomen.

Flexibiliteit

Eén van de grootste voordelen van interims is dat ze flexibel zijn; ze kunnen worden ingezet als er echt iemand met specifieke kennis nodig is wanneer jouw team overbelast raakt met project deadlines of wanneer je extra ondersteuning nodig hebt bij belangrijke gebeurtenissen zoals fusies en overnames, herstructurering, enz. Met interims ben je niet langer vastgelegd aan langetermijn contractuele verplichtingen; maar kan je flexibel inspelend op verandering in de markt handelend optreden wat betreft capaciteitsbehoeften.