Flyers drukken door Slimdruk

Tegenwoordig wordt bijna alle marketingcommunicatie gericht op de online kanalen. Maar laten we desalniettemin de offline kanalen niet vergeten. Drukwerk zoals flyers en posters is nog altijd belangrijk voor de naamsbekendheid en je imago. Ook is het belangrijk om je drukwerk professioneel te laten doen. Kies daarom voor een vertrouwde partner zoals Slimdruk.

Waarom flyers drukken?

Flyers kunnen meerdere doeleinden hebben. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk online een flyer laten drukken die je huis-aan-huis laat bezorgen om mensen bekend met je onderneming te maken. Ook kun je de lezer informeren over een speciale actie of bij het aankondigen van een evenement. Er wordt vaak tekort aandacht besteed aan de opmaak van een flyer. Zorg een duidelijke opmaak op de voorkant met een grote, pakkende titel en een visueel aantrekkelijke en ondersteunende afbeelding. Op de achterkant kun je dan meer informatie kwijt over de je onderneming, de actie of het evenement.

Het meten van het succes van flyers drukken

Wil je het succes van meten van flyers drukken? Zorg voor een duidelijke call-to-action om mensen tot handelen aan te sporen. Bied bijvoorbeeld een interessant extraatje aan als ze de flyer inleveren op een specifiek evenement. Of vermeld een unieke URL of code waarmee ze korting kunnen krijgen, of iets kunnen winnen of ontvangen.

Waarom flyers drukken bij Slimdruk?

Heb je interesse in een flyer drukken? Slimdruk heeft een aantal grote voordelen. Onze flyers kunnen bijvoorbeeld al binnen 2 werkdagen geleverd worden. De flyers van Slimdruk worden gedrukt in full color. Daarnaast zijn de prijzen bij Slimdruk ook scherp, je vindt bij ons de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Via onze webshop kan je flyers laten drukken in verschillende formaten:

 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Brick
 • US
 • Long
 • Carre S, M en L
 • Deurhanger
 • Stuurhanger

Profiteer nu nog van de Super Deal bij Slimdruk

Direct op zoek naar een partij voor flyers drukken? Dan zit je bij Slimdruk goed. Profiteer bij Slimdruk vandaag nog van de Super Deal. Je laat 5000 flyers drukken op A6 formaat voor €48,-. De flyers kunnen 2 werkdagen later al bezorgd zijn.