Slim fit overhemden

Slim fit overhemden voor een goede uitstraling

Een goede uitstraling in een overhemd is iets dat redelijk snel voldaan is, toch lukt het niet iedere man. Vaak gaat het niet mis op de kleur of op het patroon, maar op de pasvorm. Deze zorgt namelijk vaak voor veel meer uitstraling dan een kleur of patroon. Dit is iets dat vooral in de zakenwereld veel opvalt. Dit is omdat de meeste mannen daar in een wit of lichtblauw overhemd rondlopen, dus dan valt het meer op wanneer er iemand, u, rondloopt in een overhemd dat goed om u heen zit. Ook met een jasje er overheen valt het vaak ook wel op dat iemand een te wijd overhemd aan heeft. Dit geeft vaak een net iets slordigere uitstraling, waardoor u er beter uitziet in uw slim fit overhemd.

Slim fit, voel fit

Slim fit overhemden doen dus veel voor uw uitstraling, tegelijkertijd doen ze nog iets anders voor u. Doordat u er beter uitziet, voelt u zich ook beter. Dit heeft veel te maken met een toename in zelfvertrouwen. En dit is ook te zien, als iemand namelijk meer zelfvertrouwen uitstraalt, ziet deze er over het algemeen gewoon beter uit. Daarnaast ziet het er ook veel professioneler uit om er goed uit te zien, zo bent u gemakkelijker te vertrouwen en beter om zaken mee te doen.

Verschillende pasvormen

Niet iedereen heeft hetzelfde figuur, dus niet iedereen heeft behoefte aan dezelfde pasvorm. Zo zien de grote maten overhemden er vaak beter uit in een comfort fit of een modern fit. Dit zijn de wijdere pasvormen, deze geven vooral op de romp extra ruimte. In tegenstelling tot een tailored fit, slim fit of zelfs een super slim fit. Deze overhemden zijn getailleerd, dit houdt in dat er ruimte op het rugstuk is weggenomen. Hierdoor zit het overhemd wat strakker op de romp en lijkt het ook alsof uw figuur wat slanker is. Natuurlijk is de eerste zaak wel altijd om de juiste boordmaat te vinden, als u deze heeft kunt u gaan puzzelen met pasvormen.