Ons bedrijf naar een nieuwe locatie, lees nu hoe het verliep!

Het was eindelijk zo ver, wij gingen verhuizen! De zaken ging goed en daarom konden wij verhuizen naar een groter kantoor, nieuwe medewerkers aan nemen en in het algemeen uitbreiden! We hadden er zoveel zin in en in dit artikel ga ik u daar wat meer over vertellen!

Onze reis van het verhuizen begon bij het feit dat de zaken wel goed gingen alleen we te weinig ruimte hadden om uit te breiden en extra personeel aan te nemen om de groei goed aan te kunnen. Toen wij gingen verhuizen realiseerde we dat we het zo snel mogelijk moesten doen om niet te veel tijd te verliezen wat we anders konden investeren in onze business. Daarom besloten we een verhuisbedrijf uit Den Haag in te huren, omdat ons bedrijf gevestigd zit in de buurt van de haag.

Bedrijf verhuizen binnen Den Haag met een gerenommeerd verhuisbedrijf

Dit verhuisbedrijf verzorgde voor ons de gehele verhuizing behalve het inpakken van alle verhuisdozen. Het was een zakelijke verhuizing en daarom was de mogelijkheid daar om het in het weekend te doen. Dit scheelde ons heel veel tijd dat we konden verliezen.

Veel van onze medewerkers hielpen ons doormiddel van hun eigen werkplek in te pakken en al klaar te zetten. Dit scheelde ons heel veel tijd, dus ook geld. Wat wij belangrijk vonden dat de afspraken die we maakten met de verhuisservice dat die ook echt werden nagekomen. Wij hadden afgesproken dat we voor iets meer geld dat ze zaterdag en zondag bij ons kwamen verhuizen waardoor we maandag weer aan de slag konden met onze dagelijkse bezigheden.

Toen de verhuizing begon hadden we wel zo onze twijfels of alles goed en veilig zou verlopen. Er kwamen namelijk redelijk jonge medewerkers, die onze spullen gingen verhuizen. Wij vonden het erg lastig om te zien dat ze best wel redelijk lomp met de spullen omgingen. Achteraf begrepen we wel waarom omdat het een zwaar proces is en ze weten wat ze doen. Ze weten precies wat ze moeten doen en hoe ze met de spullen om kunnen gaan en vandaar dat er achteraf ook helemaal niks kapot was! We waren erg tevreden achteraf maar maakten ons dus wel wat zorgen af en toe.

Het verhuisbedrijf had zich goed aan de afspraken gehouden en daarom zijn wij ook zeer tevreden over onze verhuizing. Doordat ze zich zo goed aan de afspraken hadden gehouden konden wij snel weer aan de slag met de dagelijkse werkzaamheden die gedaan moesten worden. Ze hadden zelfs voor ons de computers, werkplekken en al het andere apparatuur geïnstalleerd.

Ik wil de verhuisservice enorm bedanken voor hun diensten. Ze hebben ons enorm geholpen en daarom konden wij ook goed en snel verhuizen. Dit heeft ons enorm geholpen bij het verder groeien als bedrijf.