Verbouwing kantoor

Lees over het inschakelen van een professionele projectinrichter Rotterdam om een werkbaar kantoor te verkrijgen. Het is alom bekend dat na het kantoor verbouwen de werkplek niet altijd beter is, en vooral kantoortuinen hebben een beruchte naam omtrent lichtval en akoestiek.

Soms geen geschikte plek voor overleg

Het komt voor dat een nieuwe kantoortuin onwerkbaar is. Twee mensen zijn aan het overleggen, en door de slechte akoestiek is verderop een telefoongesprek voeren niet mogelijk. Snel moeten er dan aanpassingen komen van een geluidswerende scheidingswand met voor het zicht een plantenbak ervoor, maar daaruit ontstaat een ander probleem. Dit kan wederom de akoestiek zijn, maar ook de lichtval. Voor je gevoel lopen er meer techneuten van bedrijven door je kantoor dan eigen personeel, en het lijkt wel alsof het niet in orde te maken is. Het komt voor dat in een kantoortuin een hoek voor gesprekken vergeten is. Bijvoorbeeld, je wilt met een buitendienstmedewerker over de marges praten oftewel de in- en verkoopbedragen worden besproken, dus iets wat niet iedereen hoeft te horen. Het komt voor dat bij de indeling van de kantoortuin daar geen rekening mee is gehouden, dus dat een afgeschermde hoek voor zulke besprekingen ontbreekt. Daarom de projectinrichter Rotterdam, want dan wordt er wel rekening mee gehouden.

Nieuwbouw, renovatie, restylen, onderhoud, het is allemaal mogelijk

Het is de vraag voor iedere ondernemer, wat is een goed uitgangspunt. Soms hangt het af van de branche, de notaris heeft het liefst het kantoor in een monumentaal pand, en een computerbedrijf nieuw op een bedrijventerrein. Dezelfde vraag is ook met verbouwing kantoor, uitgaan van het oude of helemaal opnieuw. Voor zulke vragen kun je ook bij de projectinrichter Rotterdam terecht. Het komt voor dat alles nieuw, dus de vloer en het plafond plus scheidingswanden, het beste is. Maar vaak kan een deel van het bestaande blijven. Schroom dus niet om advies te vragen omtrent de verbouwing en in overleg komt er dan een kantoor wat wel werkbaar is. Hierin krijgt ieder detail aandacht, naast licht en akoestiek de luchtcirculatie en klimaatbeheersing.

De afbeeldingen liegen er niet om

Om een idee te krijgen van de projectinrichter in de regio Rotterdam is de afbeeldingen bekijken. Opvallend zijn de vloeren, hout of houtdessin is al oud, het is slim dat het ook in kantoren te zien is. Maar ook kiezen voor transparante wanden. In het voorbeeld van iets bespreken wat niet iedereen hoeft te horen houdt niet in plaats nemen in een benauwd kamertje, daarom transparante wanden zodat het ruimtelijke gevoel wat een kantoortuin heeft hetzelfde blijft. Ga in elk geval voor de verbouwing of de bouw van een kantoor naar de projectinrichter voor advies.