De makelaar Rotterdam voor een gratis waardebepaling of gratis zoekopdracht

Als u van plan bent om uw woning te gaan verkopen en daarvoor een andere woning terug te kopen, dan is het verstandig om gebruik te maken van de diensten van een makelaar. Heeft u een woning in Rotterdam of omgeving van Rotterdam, of zoekt u een woning in de buurt van deze prachtige stad? Dan is het handig om ook een makelaar Rotterdam te vragen om hulp. Een makelaar Rotterdam weet namelijk precies wat er gaande is in deze omgeving. Iedere provincie is anders en iedere stad ook. Daarbij verschilt ook de woningwaarde, de huizenmarkt en het aanbod. Kies daarom voor een makelaar die dicht in de omgeving zit van de woonplaats waar u een woning wil verkopen of kopen.

Start de verkoop van uw woning bij de makelaar Rotterdam met een waardebepaling

Als u van plan bent om uw huidige woning te gaan verkopen dan is het prettig om een richtlijn te hebben qua prijs. Bij de makelaar Rotterdam kunt u geheel vrijblijvend en gratis een waardebepaling van uw woning laten uitvoeren. Een waardebepaling van uw woning kunt u eenvoudig via de website van de makelaar in Rotterdam, Van der Panne, aanvragen. U ontvangt de woningwaarde indicatie binnen enkele minuten per e-mail. Een waardebepaling van uw woning is geen officiële taxatie. Het is enkel en alleen een leidraad en richtlijn voor u zelf en handig bij de start van de verkoopprocedure van de woning.

Waarom is een woningtaxatie nodig?

Een officiële woning taxatie dient uitgevoerd te zijn door een gecertificeerde makelaar en is absoluut geen schatting en daarom niet te vergelijken met een woningwaarde indicatie. Een woning taxatie is een objectieve waardebepaling die verplicht is voor de beoordeling van de hypothecaire lening. Een officiële woning taxatie wordt ook gebruikt voor de aankoop en de verkoop beslissingen evenals de boedelscheidingen. Hiervoor is de gratis waardebepaling die makelaar Rotterdam, Van der Panne u toestuurt per e-mail dus niet geschikt. Voor een woning taxatie dient u een afspraak te maken met één van de dienstdoende makelaars bij Van der Panne. Bij de taxatie hanteert men de NEN 2580, waardoor de waardebepaling volledig transparant is. De taxaties worden uitgevoerd conform de strenge validatie eisen van het NWWI. Makelaar Rotterdam, Van der Panne is geregistreerd bij zowel Vastgoedcert als het NRVT.

Ook een gratis zoekopdracht plaatsen bij de makelaar Rotterdam

Bent u op zoek naar een woning in de omgeving van Rotterdam? Ook dan bent u bij de makelaar Rotterdam, Van der Panne aan het juiste adres. Lukt het niet om zelf een geschikte woning te vinden, of bent u steeds te laat met reageren waardoor u uw kans misloopt? Maak dan gebruik van een gratis zoekopdracht. Geef zo precies mogelijk aan naar welk soort woning en in welke prijsklasse u op zoek bent. Van der Panne gaat voor u vrijblijvend en gratis op zoek naar passende woningen. De makelaar Rotterdam brengt u direct op de hoogte van de mogelijkheden als er een passende woning te koop aangeboden wordt en vraagt indien gewenst een woningbezichtiging voor u aan.