Vlaggen hebben meer belang dan alleen te dienen als herkenningspunt

In elk land worden vlaggen gebruikt om verschillende redenen en niet om zomaar iets in de lucht te laten wapperen. Elk land, provincie of gemeente heeft vele uren en veel geld uitgegeven aan hun specifieke vlag ontwerp. Omdat, een vlag de manier is van welk gebied dan ook, zichzelf naar de buitenwereld uit te dragen. Vlaggen geven een beeltenis weer over de geschiedenis van een land, zoals de Nederlandse vlag. Daar bestaan overigens verschillende theorieën over.

De kleuren rood, wit en blauw van de Nederlandse vlag werden door de mensen gezien als: rood voor het volk, wit voor de kerk en blauw voor adel. Maar volgens andere onderzoekers zijn de kleuren op het wapen van de jachthoorn van Willem van Oranje gebaseerd. Het rood van onze vlag is in het verleden oranje geweest, als verwijzing naar het koningshuis, maar de oranje stof was duurder, moeilijker verkrijgbaar en werd al gauw rood. En men vond het rood in de vlag zoals we die nu kennen in die tijd beter zichtbaar voor de scheepvaart.

Vlaggen laten bedrukken voor commerciële doeleinden

Aangepaste vlaggen bedrukken is een van de meeste doeltreffende promotiemiddelen. Ze kunnen overal worden toegepast, of het nu binnen of buiten is. Promotievlaggen, zijn makkelijk om mee te nemen kunnen worden gebruikt voor het uitdragen van een boodschap, zoals het openen van een zaak, een nieuwe organisatie of product, sportevenement of festival. Het is een veelzijdige aanpak om zelf reclame te promoten door vlaggen bedrukt met je eigen reclame boodschap mensen aan te trekken en potentiële klanten te werven.

Het werkt goed, omdat ze het logo en- of informatie van je onderneming kunnen bevatten. Door de herkenbaarheid zullen de klanten meteen inzien waar het in je bedrijf omgaat. Het is het meest goedkope en effectieve marketingcampagne die er is. Waarschijnlijk is er geen goedkopere optie om klanten te trekken. Vlaggen bedrukt met je unieke logo overal en waar dan ook inzetbaar.

Reclame baniervlag met eigen print ontwerp

Als winkeleigenaar heb je waarschijnlijk al vele manieren geprobeerd om te adverteren. Ook de kosten tegen de opbrengsten af te wegen, maar het gebruiken van banier- en winkelvlaggen is misschien nog niet bij je opgekomen. Toch bieden deze vlaggen vele voordelen. Aangepaste banier- en vlaggen laten bedrukken is een perfect reclamemiddel voor het promoten van producten of speciale evenementen. Met de vele opties van Vlaggen Unie kun je je eigen keuzes creëren betreffende kleur, afbeelding en vrijwel alles wat je maar kunt bedenken.

Of het nu om één vlag bedrukken gaat of honderd. Meerdere vlaggen bedrukken zorgt wel voor een hogere korting. De voordelen van een reclame banier- of beachvlaggen is dat ze minder beperkingen hebben, zodat je overal kunt plaatsen. De vlaggen hebben geen permanente vestigingsplek nodig om op hun plek te houden. Het is een kwestie van wat extra attributen aan te schaffen, zoals bijvoorbeeld een voetplaat makkelijk voor binnenshuis of een grondpin voor open veld.

Welke soorten vlaggen kun je laten bedrukken

Bij Vlaggen Unie zijn alle gangbare vlaggen verkrijgbaar waarvan een deel voor commerciële en niet commerciële doeleinden, het assortiment bestaat uit:

  • Mastvlaggen
  • Baniervlaggen
  • Winkelvlaggen
  • Gevelvlaggen
  • Beachvlaggen(recht-, vierkants- of druppelmodel)</li>
  • Tafelvlaggen.

Mastvlaggen voor zowel commercieel of traditioneel gebruik, maar beiden hebben iets te vertellen. Met diens verschil, dat een traditionele vlag een symbool van respect en rouw kan vertegenwoordigen door hem halfstok te plaatsen.

Baniervlaggen zijn veelzijdig en overal inzetbaar, binnen en buiten, op de grond of aan de gevel. Ze zijn makkelijk mee te nemen en een doeltreffend reclame middel.

Winkelvlaggen hebben veel weg van de gevelvlag, het verschil zit hem in het model, zodat deze altijd mooi uithangt, waardoor de naam of het logo duidelijk zichtbaar blijft.

Gevelvlaggen zoals wie die allemaal kennen zijn voor het vieren van een landelijk feestdag.

Beachvlaggen in verschillende modellen zijn makkelijk te plaatsen en prima manier om bijvoorbeeld je horecaonderneming te promoten, waarna ze ’s avonds weer makkelijk binnen te zetten zijn.

Tafelvlaggen een beter manier om een bureau of een tafel van de vergaderzaal aan te kleden is er niet. Tot in de kleinste detail je onderneming promoten, zodat de gasten weten waar je voor staat. Een vlag bedrukt door de vlaggen unie geeft aan waar je bedrijf of onderneming voor staat. Goedkoper adverteren bestaat niet.